Märtha Louise en Durek herenigd op verjaardag

Vorsten

22-09-2020 08:18:38

Prinses Märtha Louise mag dinsdag 49 kaarsjes uitblazen. Dat doet ze in het bijzijn van haar grote liefde sjamaan Durek Verrett. De prinses van Noorwegen deelt een foto van hen samen op Instagram.

“Ik houd van verrassingen. De beste verrassing was dat jij kwam opdagen voor mijn verjaardag na zes lange maanden uit elkaar”, begint ze. “Het was een grote uitdaging, maar het was ook mooi om te zien hoe onze band sterker werd toen we elkaar niet zagen.”

Durek en de oudste dochter van koning Harald en koningin Sonja bevestigden in 2019 hun relatie. De beroemde sjamaan, die onder anderen Gwyneth Paltrow behandelt, zei eerder al dat Märtha naar Amerika verhuist na de lockdown. “Een van de dingen die corona mij geleerd heeft, is dat mensen sterker zijn dan we denken en dat we alles kunnen overwinnen, maar het is beter om onze geliefden dichtbij te hebben”, sluit de prinses af.


Meer Noorwegen

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.