Page Six: prinses Charlène was bijna dood na operaties

Vorsten

23-11-1888 11:05:00

Dat de gezondheid van prinses Charlène te wensen overlaat, blijkt wel uit het feit dat ze onlangs is opgenomen in een kliniek om aan te sterken na haar keel-, neus- en oorinfectie die ze eerder dit jaar had. Maar volgens Page Six was het zelfs zo erg gesteld met de vrouw van prins Albert van Monaco dat ze er bijna niet meer geweest was.

Een bron weet aan de entertainmentrubriek te melden dat er in de media positiever over de gezondheid van de 43-jarige Charlène werd gedaan, dan in werkelijkheid het geval zou zijn geweest. “Het is niet eerlijk dat gedaan wordt alsof ze een soort mentaal of emotioneel probleem heeft”, aldus de bron. “We weten niet waarom het paleis bagatelliseerde dat ze bijna doodging in Zuid-Afrika”, doelend op Charlènes thuisland waar ze het afgelopen halfjaar noodgedwongen moest verblijven vanwege meerdere operaties voor de infecties.

De prinses zou volgens de bron zes maanden geen vast voedsel hebben kunnen eten als gevolg van de operaties die ze moest ondergaan. “Ze kon alleen vloeistoffen door een rietje naar binnen krijgen, dus ze is bijna haar halve lichaamsgewicht verloren.”

Volgens Page Six zou Charlène in ieder geval “absoluut niet gek worden of kampen met zware mentale gezondheidsproblemen. Ze is oververmoeid van zes maanden aan operaties en niet kunnen eten als gevolg daarvan”, aldus de bron. “Ze miste haar kinderen en man enorm toe ze vastzat in Zuid-Afrika omdat ze niet naar huis kon reizen.”

Meer Vorstenhuizen