Juan Carlos rondt bezoek aan Bahrein af

Vorsten

2014-05-02 14:30:00

MANAMA – De Spaanse koning Juan Carlos heeft zijn tweedaagse bezoek aan Bahrein afgerond. Hij werd door koning Hamad naar het vliegtuig begeleid.

Tijdens het bezoek werden de economische banden tussen Spanje en de Golfstaat aangehaald. Koning Juan Carlos bezocht daartoe onder meer het Bahrain-Spain Business Forum, een zakelijk congres waarbij behalve kroonprins Salman van Bahrein ook vertegenwoordigers van het Spaanse en Bahreinse bedrijfsleven en de politiek aanwezig waren.

De kroonprins zei volgens Gulf Daily News dat Bahrein de Spaanse bedrijven met open armen verwelkomt als zij zaken willen doen. Hij wees onder meer op het goed opgeleide Bahreinse personeel en de transparante regelgeving in het land. Ook benadrukte Salman dat Spanje en de Arabische wereld al eeuwenlang met elkaar verbonden zijn.

Koning Juan Carlos is bezig aan een rondreis door het Midden-Oosten. Eerder deed hij Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten aan en de komende tijd staan nog bezoeken aan Saoedi-Arabië en Qatar op het programma.


Meer Spanje

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!