Victoria & Sofia: Zwierig zwanger in Zweden

Kim Posthumus

04/02/2016 3:27 pm

Nog een maand en dan zal kroonprinses Victoria van Zweden bevallen van haar tweede kindje, maar dat is niet de enige koninklijke baby die dit jaar verwacht wordt. Een paar weken later wordt het eerste kindje verwacht van prins Carl Philip en prinses Sofia, hun eerste kindje. Maandagavond toonden de prinsessen hun bolle buik tijdens een officieel diner op het paleis in Stockholm.

Victoria en Sofia droegen beide een lange avondjurk. Victoria droeg een kanten jurk met sleepje, met een laag uitgesneden hals. Bij de outfit droeg de kroonprinses het Baden Fringe-diadeem.

Sofia ging voor een lange goudkleurige jurk. De prinses droeg haar haar los en maakte de outfit af met de diadeem die ze voor haar huwelijk heeft gekregen van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

Kungaparet ger årets första representationsmiddag på Kungliga slottet. Inbjudna är representanter från diplomatiska kå…

Geplaatst door Kungahuset op woensdag 3 februari 2016

Zwangerschapskleding uitwisselen

Bij een groeiende buik hoort ook een nieuwe collectie zwangerschapskleding. Bij de zwangere prinsessen is de positiekleding van modehuis Seraphine zeer geliefd, maar gelukkig kunnen Victoria en Sofia ook af en toe iets lenen van prinses Madeleine.

De jongste dochter van Carl Gustaf en Silvia beviel in de zomer van 2015 van haar tweede kindje en heeft nog wel wat positiekleding in de kast hangen. Zo werd Victoria eind vorig jaar gespot in een avondjurk van Tiffany Rose die Madeleine tijdens haar eerste zwangerschap droeg.

Foto: Monarchy Press Europe

Gratis voor jou


Meer Zweden