Podcast: Delphine Boël en Meghan Markle

redactievorsten

30-01-2020 16:44:06

De één heeft het koningshuis gedag gezegd, de ander is sinds deze week juist officieel een koningsdochter. Zowel Meghan als Delphine heeft daarmee een monarchie in verwarring gebracht. Wat betekent erkenning van koning Albert voor Delphines toekomst? En hoe gaat het nieuwe vrije leven van Meghan en Harry eruit zien? U hoort het in een nieuwe aflevering van Aan het Hof.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Erkenning voor Delphine

Koning Albert heeft Delphine Boël erkend als zijn biologische dochter. Hij kon ook niet anders, want de DNA-resultaten laten er geen twijfel over bestaan. Wat betekent erkenning voor Delphine Boël en wat betekent het voor Albert nu hij er op papier een dochter bij heeft? En waarom koos Delphine voor een jarenlange strijd om erkenning? Voor het geld hoefde ze het namelijk niet te doen. Belgisch koningshuisverslaggever Wim Dehandschutter praat u bij in de podcast.

Harry en Meghan nieuwe stijl

Delphine is niet de enige die een koningshuis op zijn kop heeft gezet. Meghan houdt met prins Harry de gemoederen in het Verenigd Koninkrijk flink bezig nu ze hebben besloten geen actieve leden van The Firm meer te zijn. Hoe gaat het vrije leven van Harry, Meghan en Archie er nu uitzien? U hoort het in de podcast die nu op Spotify, iTunes en vorsten.nl/podcast staat.


Meer Overig