Prinses Elisabeth kiest voor modehuis Natan op Nationale Feestdag

Vorsten

21/07/2021 12:43 pm

Prinses Elisabeth draagt woensdag tijdens de Nationale Feestdag van België een jurk van het Brusselse modehuis Natan. Ook haar moeder koningin Mathilde, net als koningin Máxima vaste klant bij Natan, is gehuld in een creatie van het label.

De 19-jarige troonopvolgster heeft gekozen voor een “nauwsluitende jurk in een oranje, gebloemde stof”, laat het modehuis weten aan Belgische media. Elisabeth draagt een bijpassend hoofddeksel van hoedenmaakster Fabienne Delvigne.

De prinses begon de Nationale Feestdag woensdagochtend in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Daar woonde ze samen met haar vader koning Filip, haar moeder Mathilde, haar broertjes Gabriel en Emmanuel en haar zusje Eléonore het Te Deum bij. Later op de dag neemt de familie traditiegetrouw een defilé af. In plaats van naast haar ouders plaats te nemen op het podium bij het Koninklijk Paleis in Brussel, marcheert Elisabeth dit jaar mee in het defilé.

Voor het eerst is ook prinses Delphine aanwezig bij de Nationale Feestdag. De vorig jaar officieel erkende halfzus van Filip voegt zich samen met haar man Jim O’Hare bij haar familie op het Paleizenplein in Brussel.

Gratis voor jou


Meer België