Kate in fleurig groen bij Chelsea Flower Show

redactievorsten

24-05-2016 12:06:55

23 May 2016. Prince Harry, Kate Duchess of Cambridge and Prince William Duke of Cambridge at the RHS Chelsea Flower Show 2016 held at the Royal Hospital in Chelsea, London. Credit: KGreen/Ken Goff Rota/GoffPhotos.com Ref: KGC-375 **No UK Sales Until 28 Days After Create Date**

Catherine, de Hertogin van Cambridge, heeft haar bijnaam ‘Queen of recycling’ maandagavond opnieuw eer aangedaan. De vrouw van prins William droeg bij de Chelsea Flower Show een groene mantel, ontworpen door Catherine Walker, die ze in 2014 tijdens een bezoek aan Australië ook al eens aan had.

Het kledingstuk is speciaal voor de hertogin gemaakt en is nergens anders te koop. De mantel is geïnspireerd op een eerder ontworpen jurk en mantel uit de collectie van Catherine Walker.

Door de Britse pers wordt Catherine met enige regelmaat ‘Queen of recycling’ of ‘Recycling Queen’ genoemd als ze een outfit nog een keer draagt. Walker is één van de favoriete merken van de hertogin. Ook prinses Diana droeg regelmatig creaties van het modehuis.

Meer Verenigd Koninkrijk