Prins George ontmoet de Kerstman

Vorsten

22-12-2014 08:46:00

THURSFORD – De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben dit weekend een kerstshow in Thursford bezocht met hun zoontje prins George. Het 17 maanden oude jongetje ontmoette daar de Kerstman.

”Het was een privébezoek en ze kregen geen speciale behandeling. We wisten slechts kort van tevoren dat ze langs zouden komen”, zegt Geraldine Rye, de manager van het winterfestival, tegen Britse media.

Andere bezoekers reageerden dan ook verbaasd dat de Hertog en de Hertogin van Cambridge netjes vooraf hun kaartjes hadden gekocht (15,50 pond per kind en 9,50 pond per volwassene) en geduldig in de rij wachtten totdat ze naar binnen mochten. ”Veel mensen herkenden ze, maar niemand viel ze lastig en niemand probeerde een foto van het gezin te nemen”, aldus Rye.

William, Catherine en George brachten ruim een uur door in het winterwonderland vol geanimeerde rendieren, pinguïns, ijsberen en elfjes. Aan het eind van de rit moest George zelfs de Kerstman ontmoeten in zijn huis, waar hij een houten speelgoedtrein cadeau kreeg.

Meer Verenigd Koninkrijk