Koningin Elizabeth geniet van najaarszon tijdens autoritje

Vorsten

06-11-2021 11:00:22

Het lijkt al veel beter te gaan met koningin Elizabeth. Vrijdag werd ze door Britse media gespot terwijl ze een autoritje maakte en genoot van het najaarszonnetje. Donderdag werd ze per helikopter naar het landgoed Sandringham gebracht om daar bij te komen van haar ziekenhuisopname.

De 95-jarige Queen werd rondgereden in de omgeving van Sandringham. Volgens Daily Mail was ze op weg naar Wood Farm, een gedeelte van het landgoed dat ze graag bezocht met prins Philip.

Verwacht wordt dat Elizabeth dit weekend in Sandringham doorbrengt. De artsen hebben haar geadviseerd het de komende twee weken rustig aan te doen, nadat ze eind vorige maand even was opgenomen in het ziekenhuis. Afgelopen week liet ze verstek gaan bij de klimaattop COP26 in Glasgow. Elizabeth nam wel een videoboodschap op die maandag aan de deelnemers van de top werd getoond.

De vorstin is er alles aan gelegen om fit te zijn voor Remembrance Sunday, volgende week zondag. Op die dag wordt er in Groot-Brittannië stilgestaan bij de slachtoffers van de twee wereldoorlogen.

Meer Verenigd Koninkrijk