Meghan weet niet of ze zoon of dochter krijgt

Vorsten

14-01-2019 14:32:00

Hoewel de Britse bookmakers er al uit zijn, weten Harry en Meghan niet of hun eerste spruit een zoon of dochter is. Dat vertelde de hertogin van Sussex maandag tijdens een bezoek aan Birkenhead.

De bookmakers zijn er zeker van dat Meghan in april een dochter op de wereld zet. Dit weekeinde werd er zoveel ingezet op een meisje, dat de weddenschappen werden gesloten. De Britten zijn nu volop aan het wedden op de naam van het eventuele meisje, onder meer Diana wordt genoemd als kanshebber.

Meghan vertelde het publiek in Birkenhead echter dat zij en Harry helemaal niet weten of ze een zoon of dochter krijgen. Het stel wil graag verrast worden. Tijdens het bezoek aan de Engelse stad was er volop aandacht voor de aanstaande kleine, zo kregen Harry en Meghan een knuffelbeer en een wieg en sloeg de hertogin een kopje koffie af vanwege de cafeïne.

Geruchten dat Harry’s eerste nakomeling een meisje is, zijn door de prins zelf in de wereld geholpen. In oktober, vlak nadat Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt, zei Harry te hopen op een dochter. Tijdens hun reis door Australië riep iemand uit het publiek naar de prins: “ik hoop dat het een meisje is!” Waarop Harry antwoordde: “ik ook”.

Meer Verenigd Koninkrijk