Prins Edward en Sophie nemen deel aan kookwedstrijd

Vorsten

04-06-2022 18:42:03

Prins Edward en zijn vrouw Sophie hebben het tegen elkaar opgenomen in een kookwedstrijd. Dat deed het stel tijdens een bezoek aan Noord-Ierland om het platina jubileum van Koningin Elizabeth II te vieren. De graaf en gravin van Wessex bezochten daar onder meer de plaatsen Belfast en Bangor.

De kookwedstrijd ging om het bakken van de beste omelet. Dat deden de royals, gehuld in identieke kookschorten, onder toeziend oog van chef-kok Jean-Christophe Novelli. Die riep hen uiteindelijk allebei uit tot winnaar, schrijft Daily Mail.

Tijdens het bezoek aan Bangor tapte de jongste zoon van koningin Elizabeth ook een Guinness-biertje. In Belfast proefden de graaf en gravin van Wessex een lokale delicatesse, een Belfast bap, een knapperig wit broodje. Het Britse koninklijk huis heeft Belfast en Bangor via sociale media bedankt voor het warme welkom.

Britse royals reizen zaterdag door het Verenigd Koninkrijk om aanwezig te zijn bij verscheidene festiviteiten. Van donderdag 2 juni tot en met zondag 6 juni zijn er meerdere evenementen georganiseerd om het zeventigjarig troonjubileum van de Queen te vieren.


Meer Verenigd Koninkrijk