Koning sprak met zorgpersoneel in Cariben

Vorsten

14-10-2020 18:41:18

Koning Willem-Alexander heeft woensdag gesproken met verschillende zorgmedewerkers uit de Cariben. Online ging hij in gesprek over de medische zorg rondom de corona-uitbraak.

View this post on Instagram

⁣Koning Willem-Alexander videobelt met medewerkers van organisaties die zich in het Caribisch deel van het Koninkrijk bezighouden met de medische zorg rondom de corona-uitbraak.⠀ ⠀ De Koning spreekt onder meer met de voorzitter van de Huisartsenvereniging van Aruba over de actuele situatie rondom het coronavirus en hoe huisartsen omgaan met de crisissituatie. Ook spreekt de Koning met medewerkers van het ziekenhuis, laboratoriumdienst en het betrokken ministerie op Sint Maarten over de gevolgen van de corona-uitbraak op het eiland en de impact van de crisis op hun werk.⠀ ⠀ #coronavirus #covid19 #videobellen #videocall #Aruba #SintMaarten #koninkrijk #medischezorg #huisartsen #testen #ziekenhuis #coronacrisis #eiland ?Rotapool & KABGA

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

Willem-Alexander sprak onder meer met de voorzitter van de Huisartsenvereniging van Aruba over de manier waarop huisartsen omgaan met de crisissituatie rondom het coronavirus. Via videobellen had hij ook contact met medewerkers die werkzaam zijn in het ziekenhuis en de laboratoria over de gevolgen van de corona en de impact ervan op hun werk.

De gesprekken maken deel uit van andere online- en fysieke ontmoetingen die het koningspaar pleegt om zich te informeren over de gevolgen van de corona-uitbraak.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord