Skivakantie koninklijk gezin weer afgelopen

Vorsten

2015-02-28 12:34:00

LECH – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima moeten dit weekeinde de ski’s weer voor een jaar opbergen. De vorige week zaterdag begonnen skivakantie in Lech am Arlberg zit er weer op. Maandag beginnen in Wassenaar de scholen weer en moeten de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane de lesboeken weer uit de tas halen.

In de tijd dat de prinsesjes nog niet naar school gingen, konden Willem-Alexander en Máxima langer in Lech blijven, net zoals prinses Beatrix dat dit jaar ook deed: twee weken. Beatrix, die zelf bijna dagelijks de bergen opging, wist zich in de eerste week vergezeld door prins Constantijn en zijn gezin en prinses Mabel en haar dochters, en in de afgelopen week door Willem-Alexander, Máxima en hun kroost.

Voor het koningspaar is de vakantie ook meteen voorbij. Máxima wordt maandag al in Barcelona verwacht, waar ze op het Mobile World Congress het woord zal voeren over nut en noodzaak van mobiel bankieren. Op het congres in de Catalaanse hoofdstad spreekt ook Facebookoprichter Mark Zuckerberg.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig