Máxima ontvangt award voor meeste items in RTL Boulevard

Vorsten

03-09-2021 16:38:22

Koningin Máxima is de afgelopen twintig jaar het vaakst het onderwerp geweest van een item in RTL Boulevard. De vorstin werd daarom vrijdag tijdens een werkbezoek in Houten door verslaggever Maxim Hartman verrast met een onderscheiding van de showbizzrubriek.

Eindredacteur Leon de Ruyter van RTL Boulevard kan niet zeggen hoe vaak de vorstin het onderwerp van een item was omdat dat niet terug te vinden is, maar hij weet wel hoe het kan dat de koningin zo vaak te zien was. “Wij begonnen met het programma in dezelfde periode als dat Máxima in Nederland kwam. In 2002 trouwde ze met Willem-Alexander, daarna kwamen de kinderen, gingen ze op staatsbezoeken, en wij waren er altijd bij. We hebben haar samen met Nederland leren kennen”, zegt De Ruyter tegen ANP.

RTL Boulevard bestaat deze week twintig jaar en staat daarom stil bij een aantal hoogtepunten uit de afgelopen twee decennia. Zo keerde onder anderen presentator van het eerste uur Beau van Erven Dorens weer even terug achter de desk. Ook werd Gordon uitgeroepen tot de meest besproken persoon aan de desk.

In de laatste aflevering van de jubileumweek presenteren alle huidige presentatoren van het programma de show samen. Volgende week zijn er weer reguliere afleveringen van de entertainmentrubriek van RTL 4 te zien.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.