Harry en Meghan kopen kerstboom in Londen

Vorsten

2016-12-13 15:09:00

De Britse prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle zijn maandagavond samen in Londen gezien. De twee gingen de straat op om samen een kerstboom te kopen, weet The Mirror.

Het koppel betaalde in Battersea Park ruim 68 euro voor een boom van 180 centimeter lang. Volgens de krant kocht Harry geen standaard of kerstverlichting en ging hij ook niet voor de optie om zijn boom te laten bezorgen. De prins nam hem onder de arm en liep daarna zelf terug naar Kensington Palace, een wandeling van ruim vijftien minuten.

Een ooggetuige zegt tegen The Mirror dat het een ‘vreemd gezicht’ was om Harry rond te zien lopen met een kerstboom. “Ik dacht dat hij wel voor de grootste zou gaan, maar hij wilde er een van 180 centimeter.”

De winkeleigenaar bevestigt dat Harry en Meghan er echt waren. “We zijn wel wat gewend met namen die hier de afgelopen twintig jaar zijn geweest maar toen prins Harry en Meghan binnenkwamen kon je een speld horen vallen. Ze waren heel charmant.”

Vorige week reisde Harry nog zo’n 2700 kilometer om om Meghan te zien na zijn tour door de Caraïben. Hij vloog in plaats van naar Londen naar Toronto, de woonplaats van Meghan.


Meer Verenigd Koninkrijk