Nieuwe foto’s van jarige prins William met z’n kinderen online

Vorsten

2020-06-21 08:38:45

2020-06-20 16:24:51 This June 2020 photo provided by the Duke and Duchess of Cambridge shows William, the Duke of Cambridge; Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis in Norfolk, England, released on Saturday, June 20, 2020 to commemorate William’s birthday and Father's Day. He turns 38 on Sunday. (Catherine, The Duchess of Cambridge via AP)

Ter ere van de verjaardag van prins William en omdat het Vaderdag is, heeft Kensington Palace zondag twee nieuwe foto’s van de jarige met zijn kinderen gepubliceerd.

De foto’s zijn eerder deze maand gemaakt door Catherine. Te zien is hoe de hertog van Cambridge met zijn kroost op een schommel zit en lachend de camera inkijkt. De kleine prins Louis zit op Williams knie terwijl prinses Charlotte en prins George respectievelijk naast en achter hun vader op het plankje staan. Op de tweede foto ligt William lachend op zijn buik in het gras met zijn kinderen op de rug.

De schommel in de tuin van Anmer Hall waar William en de kinderen op zitten was overigens een huwelijkscadeau van Williams vader, prins Charles. De ene kant van het plankje is ingegraveerd met de woorden William & Catherine. Op de andere kant staat hun trouwdatum, 29 april 2011.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt