Prins William ontmoet militairen die helpen bij vaccinaties

Vorsten

2021-02-19 13:52:41

Prins William heeft digitaal gesprekken gevoerd met militairen die helpen bij het vaccineren van Britten tegen het coronavirus. Zeker 5000 militairen helpen het vaccinatieprogramma af te werken en William liet weten blij te zijn met hun hulp. Het hele leger is bij het vaccineren betrokken, schrijft Daily Express op de website. Ook de marine en de luchtmacht zijn ingeschakeld.

“Er moet nog wel een hoop gebeuren”, zei een van de gesprekspartners van William. De royal vroeg aan de militairen of ze merken dat de Britten weer hoop krijgen door de vaccinaties. “Veel mensen zien nu in ieder geval dat er licht is aan het eind van de tunnel.”

William prees de inzet van de militairen en die vinden het fijn dat ze hun steentje kunnen bijdragen. “Het is een eer en een voorrecht te mogen helpen”, zei een van hen.

Een andere deelnemer aan het digitale gesprek vertelde dat de mensen erg blij zijn dat ze hun vaccinatie krijgen. “Sommigen zijn heel enthousiast, alleen al om het feit dat ze even uit hun isolatie mogen. Het is erg leuk om ze zo energiek en spraakzaam te zien.”


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?