Royalty-expert: Harry gaat zich verloren voelen in Los Angeles

Vorsten

25-05-2020 02:30:48

Het nieuwe leven dat prins Harry met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie in Los Angeles opbouwt, gaat hem uiteindelijk opbreken. Deze voorspelling is gedaan door royalty expert en auteur Tom Quinn. Dit vertelde Quinn in een nieuwe documentaire over het stel, die dit weekend in het Verenigd Koninkrijk te zien was.

In het programma Harry & Meghan: Two Troubled Years ging Quinn dieper in op de acties van het voormalig koninklijke koppel. “Ik denk dat Harry zich enorm eenzaam gaat voelen in de Verenigde Staten. Het omgaan met de pers wordt in Los Angeles voor hem alleen maar zwaarder, iets waartegen hij minder goed bestand is dan Meghan,” aldus de auteur, wiens boek Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary to Meghan Markle eerder deze maand uitkwam.

Ook Andrew Morton, die de omstreden biografie van wijlen prinses Diana schreef, vermoedt dat Harry en Meghan het flink te verduren krijgen met de pers in Los Angeles. “Mensen willen weten wat ze doen en waar ze heen gaan. Ze zullen zich waarschijnlijk omringen met mensen die ontbijten in LA en lunchen in New York, nadat ze daar met een privévliegtuig naartoe zijn gevlogen. Dat kun je niet onopgemerkt doen.”

Volgens een bron begint Meghan ‘eindelijk weer zichzelf te worden’. “De verhuizing naar LA heeft haar zichtbaar goed gedaan.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord