William schrijft mede namens Harry brief aan goed doel

Vorsten

2020-05-15 05:17:55

De organisatie The Diana Award, een liefdadigheidsinstelling die jonge mensen eert die in de voetsporen willen treden van prinses Diana door een verschil te maken in hun gemeenschap, was aangenaam verrast toen prins William hen een persoonlijk schrijven namens hem en Harry stuurde. The Diana Award deelde William’s boodschap op hun Instagram account.

“Ik wilde jullie schrijven om mijn steun uit te spreken aan alle medewerkers, vrijwilligers en supporters van The Diana Award. Mijn broer en ik blijven zeer dankbaar voor het werk dat jullie verrichten om deze jonge mensen te helpen met hun ontwikkeling, zeker in deze moeilijke tijden,” schrijft de prins.

“Terwijl jullie jezelf een nieuwe manier van werken moeten aanleren, bestaat er geen twijfel over het feit dat jullie inzet voor deze jonge mensen ontzettend belangrijk is. ik wens iedereen het beste en vooral een goede gezondheid, ook voor jullie families.”

De organisatie reageerde verheugd op William’s bericht. “We hebben zojuist een hele lieve boodschap gekregen van de Hertog van Cambridge. Wij zijn hem en de Hertog van Sussex ontzettend dankbaar voor alle steun die ze de afgelopen jaren gegeven hebben en helemaal nu in deze tijd. Het het onze dag helemaal opgefleurd!”


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt