Beckham wordt ambassadeur liefdadigheidsinstelling koning Charles

Vorsten

02/06/2024 9:00 am

David Beckham gaat aan de slag voor de Britse koning Charles. The King’s Foundation, de liefdadigheidsinstelling van Charles, maakte zaterdag bekend dat de 49-jarige oud-voetballer de nieuwe ambassadeur wordt van de stichting.

“Ik vind het geweldig om samen te werken met The King’s Foundation en de kans te krijgen om het werk van de liefdadigheidsinstelling onder de aandacht te brengen”, reageert Beckham op zijn aanstelling. “Ik heb jonge mensen altijd graag geholpen om hun horizon te verbreden en kijk er met name naar uit om de onderwijsprogramma’s van de stichting te ondersteunen.”

De oud-voetballer bracht recent een bezoek aan Highgrove Gardens voor een ontmoeting met koning Charles. “Het was inspirerend om tijdens mijn recente bezoek aan Highgrove Gardens van de koning te horen over het werk van de instelling – en om tips voor het houden van bijen uit te wisselen!”, aldus Beckham. De voormalig voetballer begon een aantal jaar geleden met het houden van bijen en gaf vorig jaar een potje zelfgemaakte honing aan Charles.

Gratis voor jou


Meer Vorstenhuizen