Dj geeft Charles een boks bij uitreiking Prince’s Trust Awards

Vorsten

22/05/2024 9:59 pm

Koning Charles heeft woensdag de Britse radio- en tv-presentator Tyler West op ongebruikelijke wijze begroet. De twee gaven elkaar tijdens een uitreiking van de Prince’s Trust Awards op Buckingham Palace een boks.

West was een van de vele bekende gasten op het paleis en greep zijn kans toen hij zich kon voorstellen aan de koning. Op foto’s is te zien dat Charles de begroeting wel kon waarderen en dat de koning kort daarna lachend naar hem wees.

Presentator Declan Donnelly, ook wel bekend als Dec, zei na afloop van het evenement tegen Britse media dat de koning er ondanks zijn ziekte “goed uitzag”. “Hij was in goede vorm, goedgehumeurd, lachte de hele tijd en maakte grapjes. Hij heeft een fantastisch gevoel voor humor.”

De Prince’s Trust Awards gaan jaarlijks naar jongeren die zelf uit een moeilijke situatie komen en zich daarna zijn gaan inzetten voor anderen met problemen. Behalve West en Donnelly waren ook onder anderen zangeres Pixie Lott, acteur Martin Freeman en dj Cuppy uitgenodigd.

Gratis voor jou


Meer Vorstenhuizen