Prins Harry doet tijger na

Vorsten

21/03/2016 10:37 am

Prins Harry probeerde maandag een glimp op te vangen van tijgers tijdens zijn reis door Nepal. De Britse prins werd teleurgesteld: de roofdieren lieten zich in de bossen van nationaal park Bardia niet zien. Ook twee cameravallen waar Harry langskwam lieten geen beelden van tijgers zien.

Om toch een idee te krijgen van de werking van de camera’s, suggereerde Harry’s gids de prins om als een tijger langs het apparaatje te sluipen. Harry schuifelde vervolgens voorover gebogen langs de camera tot het flitste. Vervolgens kreeg de prins het resultaat te zien, schrijft The Telegraph. Echt een gelukte interpretatie van een tijger vond hij het niet. “Ik zou toch een beetje ongerust worden als ik er een op die manier zag lopen”, grapte hij tegen de aanwezigen. Harry kreeg daarna ook nog wat foto’s van echte tijgers te zien die eerder op dezelfde plaats waren gemaakt.

Harry is vijf dagen in Nepal. Zijn reis staat in het teken van de betrekkingen tussen Nepal en Groot-Brittannië die tweehonderd jaar teruggaan. Behalve de tocht door de bossen ging de prins maandag ook onder meer raften op de Khaurah rivier en maakte hij een trektocht bij Pokhara, een stadje aan de voet van de Himalaya.

Gratis voor jou


Meer Vorstenhuizen